Politika Cookie

  1. Politika Cookie

Ta pravilnik velja za piškotke, ki se uporabljajo na spletnih mestih in v aplikacijah, ki jih upravlja S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. in je dopolnjen s Pogoji poslovanja in Politiko zasebnosti.


Kaj je namen piškotkov?


Piškotki so zelo uporabni in opravljajo različne funkcije, zaradi katerih je vaše brskanje po spletnem mestu enostavno in prijetno. Lahko bi rekli, da so kot "spomini" na spletno mesto o vas, ki mu pomagajo, da se spomni, kako ste krmarili po njegovih straneh in izbire, ki ste jih sprejeli na poti.


Lahko krmarite po spletnem mestu, ki si vas zapomni lažje in hitreje kot po mestu, ki vas ne prepozna. Zato večina spletnih mest, ki jih poznate in so vam všeč, uporablja piškotke.


Naši piškotki se uporabljajo za naslednje namene: delovanje strani, analiza vedenja obiskovalcev strani, oglaševanje.


Kaj je v piškotku?


Piškotek je preprosta informacija v obliki zelo majhne besedilne datoteke. Vsak piškotek je edinstven in je sestavljen iz imena spletnega mesta, ki ga je ustvarilo, ter edinstvenega niza številk in črk.


Večina spletnih mest namesti piškotke na trdi disk vaše naprave (računalnik, mobilni telefon ali tablični računalnik), ko brskate po njih. To počnejo prek vašega brskalnika – na primer Google Chrome, Internet Explorer, Safari ali Firefox. Piškotek lahko prebere in pridobi samo spletno mesto, ki ga je ustvarilo; Spletna mesta ne morejo nikoli izmenjevati informacij med seboj prek piškotkov.


Nekateri piškotki so veljavni samo med vašim obiskom. Ti "piškotki seje" izginejo iz vašega računalnika ali mobilne naprave, ko zaprete brskalnik. Drugi piškotki ostanejo na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko zaprete brskalnik in so še vedno veljavni določeno časovno obdobje. Ti "trajni piškotki" se aktivirajo vsakič, ko obiščete spletno mesto, ki jih je ustvarilo.

Česa ni v piškotku?


Piškotki (kot samostojni elementi) NE vsebujejo:


Osebni podatki – samo s piškotki vas ni mogoče osebno identificirati.


Programska koda – Za razliko od računalniškega virusa piškotek ni sestavljen iz kode, kar pomeni, da ne more poškodovati vaše naprave.


Kako spletno mesto drinuniforma.ro uporablja piškotke?


Obisk te strani lahko namesti naslednje vrste piškotkov:


piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje strani


piškotki za analizo


piškotki za prilagojeno oglaševanje


Piškotki se lahko uporabljajo za različne namene. Najprej bo morda treba zagotoviti pravilno delovanje spletne strani. Na primer, brez piškotkov si spletno mesto morda težko zapomni, da ste prijavljeni ali katere izdelke ste dodali v nakupovalni voziček. Ti se imenujejo potrebni piškotki in so samodejno aktivni in niso predmet privolitve obiskovalca. Vključili smo piškotke, ki so postavljeni tukaj, da vam prikažemo neprilagojeno oglaševanje (zapomnimo si, da je bil oglas prikazan), pa tudi tiste, ki merijo naše občinstvo na spletnem mestu (vendar ne vključujejo demografske komponente ali segmentacije občinstva), kot brez merjenja prometa. naše spletno mesto ne more biti dobičkonosno in pravila o zasebnosti niso namenjena blokiranju prikazovanja oglasov.
Piškotki Analytics zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, na primer, katere strani so najbolj priljubljene, katera stran je najučinkovitejši način za povezavo in ali uporabniki prejemajo sporočila o napakah s spletnih strani. . Ti piškotki nam omogočajo, da uporabnikom zagotovimo visoko kakovostno uporabniško izkušnjo in so namenjeni izboljšanju delovanja našega spletnega mesta ter demografski segmentaciji občinstva, ki se nadalje uporablja pri personalizaciji oglaševanja, če je ta namen dovoljen.


Nenazadnje, ko v spletno mesto integriramo vtičnike za družabna omrežja, namestijo piškotke družbenih medijev, da omogočijo predvajanje vsebine (npr. youtube, soundcloud), da vam omogočijo prijavo z uporabo storitve tretje osebe ( na primer Facebook ali Google), kot tudi, da vam dajo priložnost, da cenite ali delite stran ali izdelek na vaši najljubši socialni storitvi.
Piškotke uporabljamo tudi za personalizacijo spletnega oglaševanja. Uporaba piškotkov za personalizacijo je trenutni standard na številnih pomembnih spletnih mestih, ki jih obiščete. Oglaševanje te vrste nam pomaga doseči kategorije kupcev, ki jih zanima določena vrsta izdelka, ki se jim prikazujejo ustrezni oglasi. Običajno podatki o kategorijah, ki opredeljujejo obseg zainteresiranih uporabnikov, niso osebni podatki, ampak profil, ki se ustvari o obiskovalcih, ki temelji na podatkih, zbranih s piškotki oglaševalskega profiliranja, sodi v kategorijo osebnih podatkov. Ker te piškotke namestijo storitve, ki jih nadziramo, je posledica tega, da profiliranje (ki je obdelava osebnih podatkov) prek teh piškotkov izvajamo mi kot upravljavec podatkov. Na https://www.google.com/settings/ads lahko onemogočite ciljanje Googla za oglaševalske namene
Piškotki so besedilne datoteke, ki jih spletni strežnik zagotovi vašemu brskalniku in se nato shranijo na trdi disk vašega računalnika. Večina brskalnikov je nastavljena tako, da sprejema piškotke. Če pa vam je to ljubše, lahko brskalnik ponastavite tako, da vas obvesti, ko prejmete piškotek, ali celo zavrnete sprejem piškotkov.
 Vendar se morate zavedati, da nekaterih razdelkov našega spletnega mesta ne bo mogoče normalno gledati, če ste brskalnik nastavili tako, da zavrača piškotke. Ne zato, ker tega ne želimo, temveč zato, ker nekatere funkcije našega spletnega mesta morda ne bodo delovale pravilno brez uporabe piškotkov.

 

 Tretje osebe, ki imajo dostop do osebnih podatkov s spletnega mesta drinuniforma.ro
To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google, Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja piškotke, da nam pomaga nenehno analizirati, kako uporabniki uporabljajo naše spletno mesto. Podatki, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), bodo posredovani Googlu in shranjeni na strežnikih v Združenih državah. Google bo te podatke uporabil za namene ocene vaše uporabe spletnega mesta, sestavljanja poročil o dejavnosti spletnega mesta za upravljavce spletnih mest in zagotavljanja drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletne strani in uporabo interneta.
Google lahko te podatke prenese tudi tretjim osebam, če to zahteva zakon ali kadar te tretje osebe obdelujejo podatke v Googlovem imenu. Google vašega naslova IP ne bo povezal z nobenimi drugimi podatki, ki jih hrani Google.
 Uporabo piškotkov lahko zavrnete z izbiro ustreznih nastavitev v brskalniku.
Uporabljamo tudi storitve Google Maps, ki integrirajo zemljevide ponudnika storitev Google Maps iz podjetja Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA (»Google«). Podatki, ki jih obdeluje Google, lahko vključujejo vaš naslov IP in lokacijo, ki se lahko obdelujeta v Združenih državah. Vendar ti podatki ne bodo zbrani brez vašega soglasja (to je odvisno od nastavitev vaše mobilne naprave). Dodatne informacije o Google Zemljevidih ​​najdete v pravilniku o zasebnosti https://www.google.com/policies/privacy/ Opt-Out: https://adssettings.google.com/authenticated


Facebook Pixel uporabljamo za ciljanje več ljudi, ki obiščejo našo spletno trgovino. Facebook Pixel uporabljamo tudi za izboljšanje naših oglasov in ljudem dajemo ustreznejše oglase zanje, kar je praksa, ki je precej pogosta v industriji e-trgovine.


Facebook pixel je kratek del kode JavaScript, ki je vdelan v kodo HTML spletne strani. Ko je spletna stran naložena, Facebook piksel pošlje splošne informacije o seji brskalnika Facebooku. Če je mogoče, se tukaj uporablja varna povezava HTTP. O obiskovalcu spletnega mesta se ne posredujejo nobeni osebni podatki.


Druge tretje osebe, ki imajo dostop do vaših podatkov, so: Google Adwords (Double Click), ki je ponudnik storitev promocije in trženja. DoubleClick je storitev družbe Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA (»Google«). DoubleClick uporablja piškotke, da vam prikaže ustrezno oglaševanje. Vašemu brskalniku je dodeljen ID psevdonima za preverjanje, kateri oglasi so bili prikazani v vašem brskalniku in kateri oglasi so bili preneseni. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov. Uporaba piškotkov DoubleClick Googlu in njegovim partnerskim spletnim mestom omogoča samo prikazovanje oglasov na podlagi prejšnjih obiskov drugih naših spletnih mest. Podatke, ki jih ustvari piškotek, bo Google posredoval in shranil na strežnike v Združenih državah Amerike za analizo. Prenos podatkov s strani Googla tretjim osebam poteka le v skladu z zakonskimi predpisi ali kot del obdelave podatkov o naročilu. Google pod nobenim pogojem ne bo združil vaših podatkov z drugimi podatki, ki jih zbira. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z izbiro ustrezne nastavitve v programski opremi vašega brskalnika, vendar iz previdnosti opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij naših spletnih strani. Prav tako lahko ugovarjate ali preprečite zbiranje podatkov, ki jih ustvarijo piškotki in so povezani z vašo uporabo spletnih mest, ter obdelavo teh podatkov s strani Googla, tako da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi v "DoubleClick Disable Extension " oddelek.

Na naših spletnih mestih lahko uporabljate socialne vtičnike (na primer gumb »Všeč mi je in delite«) iz družbenega omrežja in Instagrama (v nadaljnjem besedilu »ponudniki«). Na zbrane podatke in dogodke v zvezi z obdelavo podatkov nimamo vpliva, prav tako ne poznamo celotnega obsega zbiranja podatkov ali namenov obdelave ali obdobij shranjevanja. Prav tako nimamo informacij o brisanju podatkov, ki jih zbira ponudnik vtičnikov. Ponudnik vtičnikov hrani podatke, ki jih zbira, kot uporabniške profile in jih uporablja za oglaševanje, tržne raziskave in/ali oblikovanje svojega spletnega mesta na podlagi potreb. Takšna analiza se izvaja zlasti (tudi za uporabnike brez povezave) za prikaz oglaševanja na podlagi potreb in za obveščanje drugih uporabnikov družbenega omrežja o vašem mnenju o izdelkih v naši trgovini. S temi vtičniki vam dajemo možnost interakcije z družbenimi omrežji in drugimi uporabniki, da lahko izboljšamo našo ponudbo in oblikujemo naše spletno mesto, ki vas najbolj zanima. Pravna podlaga za uporabo vtičnikov je člen 6 (1). ) lit. f GDPR. Če obiščete stran na našem spletnem mestu, ki vsebuje tak vtičnik, se vaš brskalnik neposredno poveže s strežniki tega ponudnika.

Vsebino vtičnika ponudnik posreduje neposredno iz vašega brskalnika in jo integrira v spletno mesto. Ponudnik s to integracijo prejme informacije, do katerih ste dostopali na spletnem mestu našega spletnega mesta, tudi če pri zadevnem ponudniku nimate uporabniškega računa ali niste povezani z zadevno storitvijo. Te informacije (vključno z vašim IP naslovom) se neposredno iz vašega brskalnika prenesejo na strežnik zadevnega ponudnika v ZDA, tam shranijo kot uporabniški profil in se med drugim uporabljajo za oglaševanje, tržne raziskave in potrebe za oblikovanje spletne strani ponudnika. Imate pravico ugovarjati ustvarjanju tega uporabniškega profila, prek katerega se morate za uveljavljanje te pravice obrniti na ponudnika tega vtičnika. Povezave za to lahko najdete spodaj. Če ste med obiskom našega spletnega mesta prijavljeni v svoj uporabniški račun Facebook ali Instagram, lahko ta ponudnik obisk spletnega mesta poveže tudi z uporabniškim računom. Če komunicirate z vtičnikom, npr. Če aktivirate gumb »Všeč mi je« ali »Deli«, se ustrezne informacije posredujejo in tam shranijo tudi na strežnik ameriškega ponudnika. Podatki se objavijo tudi prek vašega uporabniškega računa na posebnem družbenem omrežju Tudi če ste če niste povezani z vtičniki prodajalca, ko obiščete naše spletno mesto, so lahko podatki, ki jih zberejo vtičniki, v določenih okoliščinah povezani z vašim uporabniškim računom.

Preko vtičnika se vsakič, ko obiščete spletno mesto, namesti piškotek z ID-jem. Ker vaš brskalnik pošlje ta piškotek vsakič, ko se povežete s strežnikom tega ponudnika, ne da bi vas vprašali, lahko Facebook in Instagram načeloma ustvarita profil spletnih mest, do katerih je dostopal uporabnik, kateremu pripadate. Po potrebi je možno ta ID pozneje povezati z osebo - na primer ob poznejši povezavi s ponudnikom. Podatki se prenašajo ne glede na to, ali imate račun pri ponudniku prijave in ste z njim povezani. Če ste povezani s ponudnikom vtičnikov, so podatki, zbrani na našem spletnem mestu, neposredno povezani z vašim obstoječim računom ponudnika vtičnikov. Če kliknete gumb za aktivacijo in se na primer povežete s spletnim mestom, ponudnik vtičnikov shrani tudi te podatke v uporabniški račun in jih javno objavi vašim stikom. Če ne želite, da vas ponudnik vtičnikov poveže z vašim uporabniškim profilom, se morate pred obiskom našega spletnega mesta odjaviti iz te storitve. Poleg tega lahko v nastavitvah brskalnika izberete funkcijo »Onemogoči piškotke tretjih oseb«. Nato vaš brskalnik preneha pošiljati piškotke posebnemu strežniku družbenega omrežja. Vendar pa s to nastavitvijo v določenih okoliščinah druge funkcije tretjih oseb poleg vtičnikov ne bodo več delovale na drugih spletnih mestih.


Facebook upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Pregled vtičnikov za Facebook in njihovega videza najdete na naslednji povezavi: https://developers.facebook.com/docs/plugins


Pregled vtičnikov za Instagram in njihovega videza najdete na naslednji povezavi: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges


Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z obdelavo podatkov o vas na način in za zgoraj navedene namene.