Pogoji

  1. Pogoji

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. je romunsko podjetje s sedežem v Dolju, sob. Bucovat, Com. Bucovat, št. 903, z davčno registrsko oznako, vpisana pri Uradu za trgovino pod št. .

I. Za vaš dostop do strani drinuniforma.si veljajo Pogoji poslovanja in pomeni, da jih sprejemate, kar predstavlja dogovor med strankama, Kršitev teh Pogojev je kaznivo dejanje. S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. si pridržuje pravico zahtevati pravno odškodnino za tiste, ki so kršili ta pravila.

II. avtorske pravice

Vsebine (slike, besedila, spletne grafike, skripti in drugi podatki, ki so prisotni na tem spletnem mestu) ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, objavljati, prikazovati, prenašati ali snemati brez predhodnega pisnega soglasja S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. To je last podjetja S.C DOCTOR IN UNIFORM S.R.L. in njenih dobaviteljev ter je zaščiten z zakonom o avtorskih pravicah. Uporaba brez soglasja S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. katerega koli od zgoraj naštetih elementov se kaznuje v skladu z veljavnimi zakoni.

III. Osebne informacije

Uporabniki morajo vnesti resnične, točne in popolne podatke o njih.V primeru posredovanja informacij, ki niso v skladu z realnostjo, netočne ali nepopolne, si pridržujemo pravico, da vaš račun začasno ukinemo ali ukinemo. S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. bo podatke, vnesene v naročilnico, uporabil v lastnem interesu. Ti podatki ne bodo objavljeni. Uporabniki imajo pravico spremeniti podatke, vnesene ob oddaji naročila. Če pa ugotovimo, da vneseni podatki niso v skladu z resničnostjo, netočni ali nepopolni, si pridržujemo pravico, da začasno ustavimo ali ukinemo vaš račun.

Z nalaganjem, objavo ali posredovanjem informacij prek ali na naše spletno mesto uporabniki soglašajo, da S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. pravico do uporabe ali distribucije teh informacij.

Uporabniki so odgovorni za vsa dejanja, ki izhajajo iz dostopa do računa in uporabe osebnega gesla.

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. ne more biti odgovoren za napake, ki so nastale zaradi malomarnosti uporabnika glede varnosti in zaupnosti njegovega računa in gesla.

IV. Varnost osebnih podatkov

Podatke o strankah lahko uporablja S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. za potrditev naročila, informacije po e-pošti ali drugem komunikacijskem sredstvu o nadaljnjih dejanjih ipd.

Osebni podatki uporabnikov se lahko posredujejo pristojnim organom za namene preverjanja komercialnih poslov ali za izvajanje kakršnih koli z zakonom utemeljenih preverjanj.

Podatki, ki jih posredujejo stranke, so strogo zaupni. S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. se zavezuje, da teh podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ali podjetjem ter jih uporabljal izključno za uporabo poslovnega odnosa med stranko in S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L.

Na varnostni strani S.C UNIFORM DOCTOR S.R.L. je implementiral tudi varnostni sistem SSL, ki zagotavlja zaupnost posredovanih podatkov in dokazuje pristnost strani drinuniforma.si.

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. se zavezuje, da bo spoštoval pravice uporabnikov, ki jih daje zakon št.677/2001 dopolnjen z zakonom št.506/2004.

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. potrjuje, da bo spoštoval pravice, ki jih podeljuje:

-Zakon št.677/2001 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in njihovem prostem pretoku.

-Zakon št.365/2002 s spremembami zakona št.121/2006 o elektronskem poslovanju.

- Odlok št.130/2000 dopolnjen z zakonom št.51 z dne 21.01.2003 o pravnem režimu pogodb na daljavo.

V. Stran drinuniforma.si

Spletno mesto drinuniforma.si je spletna trgovina, ki jo kupcem omogoča S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L.

VI. Cena

Cene se dnevno posodabljajo. Vrednost računa bo tista od trenutka, ko ga potrdi eden od naših operaterjev.

ALI PRIHAJAŠ. Omejitev odgovornosti

drinuniforma.si ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe informacij na tem spletnem mestu.

drinuniforma.si ne prevzema odgovornosti za pravilno delovanje zunanjih virov vsebin, na katere se sklicuje, in ni na noben način vključen v njihovo upravljanje.

drinuniforma.si si pridržuje pravico, da prek te strani blokira dostop do tistih internetnih domen, ki imajo lahko nezakonito ali škodljivo vsebino.

UNIFORMA DOCTOR S.R.L. ne prevzema odgovornosti, če:

- informacije ne bodo izpolnjevale vseh vaših zahtev;

- do spletnega mesta uporabniki ne morejo dostopati za nedoločen čas;

-kakovost kakršnih koli izdelkov, storitev, informacij ali drugih materialov, ki ste jih kupili ali pridobili prek spletnega mesta, ne bo zadovoljila vaših želja.

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. si pridržuje pravico do preklica naročila, če je bila cena izdelka ali nekatere lastnosti izdelka napačno vpisana v bazo podatkov ali napačno prikazana, dostava še ni bila opravljena.

Vse akcije veljajo do razprodaje zalog.

 VIII. Posodobitev vsebine

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. si pridržuje pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila spremeni ali posodobi vsebino tega spletnega mesta.

 IX.Litigii

Morebitni spori, ki nastanejo zaradi uporabe te strani, bodo rešeni sporazumno.

Če spor ni bil rešen sporazumno, so pristojna romunska sodišča.

Stranka potrjuje, da je prebrala in sprejela te pogoje. Uporaba strani s strani stranke pomeni brezpogojno sprejemanje teh pogojev.

 Politika zasebnosti - drinuniforma.si

Vaš dostop do te strani je predmet politike zasebnosti in pomeni, da jo sprejemate, kar predstavlja dogovor med strankama.

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. se zavezuje, da bo podatke, ki jih posredujejo uporabniki strani, uporabljal le za namen vzpostavitve pogodbenega razmerja z njimi ter za posredovanje informacij v zvezi z delovanjem strani in obstojem novih ponudb, promocij ali vnosov izdelkov.

drinuniforma.si ne promovira SPAM in vašega e-poštnega naslova ne posreduje tretjim osebam.

drinuniforma.si bo spoštovala pravice, ki jih daje zakon 677/2001 dopolnjen z zakonom št. 506/2004 glede obdelave osebnih podatkov in prostega pretoka teh podatkov.

drinuniforma.si uporablja IP naslove uporabnikov samo za statistiko interne rabe, prikaz personaliziranih informacij in za večjo varnost strani.

drinuniforma.si si pridržuje pravico do spremembe in posodobitve vsebine te strani kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Zaupnost podatkov, posredovanih preko strani drinuniforma.si, zagotavlja SSL certifikat.

Podatki operaterja:

S.C UNIFORMA DOCTOR S.R.L. s sedežem v vasi Bucovat, občina Bucovat, županija Dolj, je upravljavec osebnih podatkov in zanj veljajo zakonske določbe, ki veljajo na nacionalni in evropski ravni glede varstva osebnih podatkov.

Kategorije obdelanih podatkov:

Podatki, ki jih posredujete pri ustvarjanju uporabniškega računa in pri oddaji naročila na tej strani, se uporabljajo izključno za sklenitev vaše pogodbe in obdelavo naročila.

Obdelani podatki so: ime, priimek, naslov za dostavo, e-pošta in telefonska številka, v primeru odsotnosti le-teh pa S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. ne more prodajati in dostavljati izdelkov, ki ste jih naročili.

Osnova obdelave

Osnova za obdelavo in obdelavo osebnih podatkov je privolitev in izpolnitev pogodbene obveznosti, ki jo prevzame S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. tebi. Za namene trženja se bodo osebni podatki obdelovali izključno na podlagi privolitve, slednjo pa lahko kadar koli umaknemo.

Obveščamo vas, da S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. vaših podatkov ne bo uporabljal. za ustvarjanje profila, vendar se piškotki uporabljajo za zagotavljanje storitev ponovnega ciljanja/ponovnega trženja s strani našega pooblaščenca in te storitve se izvajajo pod strogimi pogoji zaupnosti.

Prejemniki podatkov

Prejemniki vaših podatkov so: drinuniforma.si imputernicitii, S.C ZDRAVNIK IN UNIFORMA S.R.L. (kot so - ekspresna kurirska podjetja, s katerimi imamo sklenjene pogodbe o sodelovanju in zaupnosti), komisionirne agencije, kot tudi druga podjetja, s katerimi smo v partnerstvu.

Zavezani smo k zagotavljanju, da kateri koli od naših zaposlenih podatke obdeluje v najstrožji zaupnosti, in z zagotovilom, da so ti podatki varni in da je posredovanje takih osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo.

Ponudniki trženja, telemarketinga ali drugih podobnih storitev kontaktirajo samo vaš e-poštni naslov ali piškotke.

Obveze S.C ZDRAVNIK V UNIFORMI S.R.L.:

Zavezujemo se, da podatkov ne boste prenašali izven Evropske unije.

Vaši podatki so zavarovani in se ne posredujejo tretjim osebam, razen za obdelavo naročil. Zaupnost podatkov, posredovanih preko strani drinuniforma.si, zagotavlja SSL certifikat. Drinuniforma.si uporablja IP naslove uporabnikov samo za interno statistiko, prikaz personaliziranih informacij in za večjo varnost strani.

Vendar pa se lahko vaši podatki prenesejo ali razkrijejo v primeru, da nas izrecno zahtevajo organi kazenske preiskave, sodišča ali katera koli druga pravna oseba.

Pravice posameznika v zvezi z njegovimi podatki:

- dostop do vaših podatkov;

- popravljanje vaših podatkov;

-izbris vaših podatkov;

-omejitev obdelave;

-pravica do ugovora obdelavi vaših podatkov kadar koli;

-pravica do prenosljivosti podatkov;

- pravico do preklica privolitve, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave do trenutka njenega preklica;

-pravica, da ne bodo predmet individualne odločitve.